torsdag 4 september 2008

Done!

Ah, nu har jag nånting som skulle kunna skickas in, även om jag skulle kunna läsa igenom allt några gånger till och jag kanske skulle behöva utveckla ett av mina svar. Men ändå! Frågan är bara när jag ska göra dom sakerna, hehe... Hets en halvtimme innan vi far på fredag? ;) Närå, det ska fixas innan! Och så ska jag ju scanna in lite papper, men nu har jag precis fått löfte om att låna en scanner, så det ska nog inte bli några problem! Det som är lite spännande nu är att se om jag kommer få ett nytt pass innan jag åker eller inte.. :S Men nog om pappersstrul, orkar inte tänka på det nu, för en gångs skull känner jag mig lite ledig!

Idag har jag varit på stan med J, mysigt även om det inte var så mycket strövande utan mer promenader mellan avprickningarna på våra listor. Men det var bra, fick mycket avklarat. Nu har jag bara lite kvar att köpa innan resan, men jag måste ju ändå ner på stan imorgon, så det är lugnt! :) Och ikväll blir det film, Dagbok från en motorcykel! :D Plus Ben & Jerrys One, så jag tror det här blir en kanonkväll tillsammans med J :) Och idag har jag fått ett pappersbrev, åh vad roligt! :D

Men just nu känner jag mig ganska dum, ska fråga nån jag inte känner om nåt som inte intresserar mig sådär otroligt mycket, men jag har satt mig i en sån situation så att det känns som om jag borde..
"Vad säger du, vill du kontakta honom eller?!"
"Eh, ja, kanske det..?"
"Här får du en lapp!"
Och sen kändes det konstigt att inte ta någon slags kontakt, och nu har jag inget annat val än att fråga. Men gah, vad spelar det för roll, det är ju inte direkt som att jag kommer att träffa personen i fråga om jag inte verkligen anstränger mig, och så farligt är det inte att göra bort sig! Hur var det nu, våga visa sig svag.. Ett två tre! Fast just nu funderar jag på hur man skriver en fin liten avslutningsfras till nån som inte verkar vara på en semesterresa direkt.. Hope you're having a good time låter så mycket som att man är där för att ha roligt och lata sig.. Okej, sådärja, skickat, nu behöver jag inte tänka på det mer på ett tag!

Och nu kom jag på att jag glömde kolla vilken storlek det var på strumporna jag köpte idag, det var ju kanske lite dumt..

1 kommentar:

Anonym sa...

kommer du han nån resedagbok? jag vill ju kunna hålla koll på dig.