onsdag 13 januari 2010

Back in business

Den här eftermiddagen har mitt humör växlat mellan trött och less, flamsig och fnittrig, full av hopp och tro på framtiden, nere i deppets djupa dal, riktigt pepp på att lära mig massa saker och nästan kräkfärdig på den där boken som vi tragglar om och om igen. Tvära kast med andra ord. Jag skyller de flesta av mina sinnesstämningar på trötthet.

Jag är tillbaka på skolan, och det känns bra! :) Märker dock att jag har vant mig vid att ha massa tid för mig själv, har märkt att jag nästan likt min första vecka här har slitits mellan att umgås med alla (fast den här gången en kanske mer utvald skara "alla") och att bara stänga in mig på rummet och sova eller läsa. Men snart kommer jag nog upp i min normala (iaf normalt för mitt folkhögskoleliv) nivå av socialiseringsförmåga och -behov. Och jag hade ju lärt mig att det faktiskt går bra att sitta inne och trycka på rummet, så det är inte samma hets som i höstas. Alls.

På söndag ska vi ha vår första spanskakväll, som till och med nog blir en kurs. Prata spanska, laga mat och kolla på film med spanskt tal är planen, ser fram emot det jättemycket! :) Undrar hur mycket spanska som kommer att bli pratat, hur mycket jag kommer ihåg, hur många gånger det kommer att bli och hur mycket man kan utvecklas. Passar i alla fall min stundande spanskafixering väldigt bra.

Inga kommentarer: