onsdag 31 oktober 2007

Skruva tillbaka tiden ett år?

Jag saknar min syster. Och jag vill inte jobba på eniro dag ut och dag in, nästa gång jag är ledig mer än varannan helg eller nån enstaka dag är på nyår. Dit är det nästan en evighet. Men mest saknar jag min syster.

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag som sökt jobb på eniro nu! :O borde jag inte ta det om jag får det?! är det kasst? paniiik!

Ge Mig Lite Frisk Luft Tack sa...

Har du, åh vad roligt det skulle vara om du kom och jobbade med mig! :) Det är inte så hemskt egentligen när man väl är där, det är bara att gräset alltid är grönare på andra sidan :P När jag är arbetslös vill jag jobba och när jag jobbar vill jag vara ledig. Det är väl kanske det att jobbet inte är så väldans stimulerande. Men det ger pengar! :) Så det är bättre än att sitta hemma och göra nåt ostimulerande ;) Har dom hört av sig nåt om jobbet?

Anonym sa...

sökte det igår så inte än iaf :P hur lång uppsägningstid är det då? det tror jag inte är så populärt att fråga dom innan man fått jobbet:P

Ge Mig Lite Frisk Luft Tack sa...

Det är ingen uppsägningstid alls, så om du vill kan du gå utbildningen och sluta sen om du upptäcker att det är för hemskt :P Nej, det var ganska läskigt att fråga om det innan, tur att du har mig, haha ;)

Anonym sa...

"I was looking for a job and then I found a job, and heaven knows I'm miserable now"

- The Smiths; Heaven Knows I'm Miserable Now

Lite lagom uppmuntran såhär en fredagkväll ;o)

Joe sa...

jag saknar också din syster!! :O säg åt henne att komma hem!!