lördag 2 juni 2012

Kvällsräddningar

Jag har hittat tillbaka till att spela Röj. Nyss slog jag tidsrekord, efter ett antal fruktlösa försök. Yes! Kvällen är räddad.

Jag undrar om kvällen ska räddas ytterligare av ett glassinköp och hemmamys? Eller om den ska räddas bäst av en springtur? Eller så ser jag den som färdigräddad och återgår till hetspluggandet. Men det orkar jag nog inte riktigt, glass eller springtur krävs nog för att det ska gå.

Igår räddades kvällen av att jag fick bege mig och spela beachvolleyboll precis när jag började bli sådär stressad på det där dåliga sättet. Sådär när man bara blir arg och tålamodslös. Beach och socialisering med nytt och mindre nytt folk tog bort ilskan direkt, och sen fortsatte jag att ignorera stressen (den var ju bara destruktiv, då är det bäst att fly!) genom en kväll hos J. Idag har jag istället tagit tag i saken och försökt förstå det här med att räkna ut effekt i växelströmmar. Jag och K satt nästan hela dagen med en uppgift, men vi förstår den fortfarande inte. Då är det kanske dags att gå vidare på nästa möjligtvis?

Eller ta en paus med Röj och glass.

Inga kommentarer: