måndag 28 januari 2008

..nnej, det får inte finnas!

För alla er fd skvadrar som har saknat Bertils Betraktelser. Misströsta inte! Det finns hopp! Åh vad jag blev glad av att höra det :)

Nej, nu ska jag nog ta tag i mig själv och tvätta, städa och spriiiiita! Önskar jag hade en sån sak som det fanns på Forsmark, som kunde säga "du är inte kontaminerad". Fast nu är det inte radioaktivt avfall jag är orolig för. Jag får helt enkelt se till att vara grundlig istället.

5 kommentarer:

Anonym sa...

det var lite läskigt att stå och vänta på datorröstens svar. som att vänta på besked om man hade cancer eller inte. då maskinen spottade ur sig "ej kontaminerad" kunde den lika väl sagt "du har vunnit en miljon". jag blev lika lycklig.

Ge Mig Lite Frisk Luft Tack sa...

Ja, visst var det. Som tur var fick jag höra svaret på svenska, och inte på finska, som jag fick instruktionerna. Tänk sanna vilken lycka dom som jobbar där måste känna, inte illa att ha ett jobb när man får bli så lycklig varje dag! ;) Möjlig framtidskarriär? :P

Anonym sa...

självklart! det vore ju underbart att få jobba på en isolerad liten "by" utanför uppsala där incest, knarkhundar och fulla gymnasieelever är vardagsmat. :)

Ge Mig Lite Frisk Luft Tack sa...

och inte att förglömma en gymnastiksal, tänk en sån lyx! ;) Eller så kan hårdingar som du och jag tälta i skogen där någonstans, och äta frukost, lunch och middag på forsmarksresturangen (vars vackra namn har flugit ur mitt huvud) :)

Anonym sa...

ja. och på vintern gräver vi bivack.