söndag 27 maj 2012

En dag i Guatemalakläder

Jag älskar frihetskänslan jag får av att gå omkring i shorts. Jag har haft shorts på mig två dagar i rad nu. Välkommen sommar.

Idag har jag Guatemalakläder på mig. Idag saknar jag Guatemala. Massor. Jag saknar att åka från äventyr till äventyr. Jag saknar stunderna då jag var trött på äventyr och drog mig undan till någon lugn, fin plats för att läsa och skriva dagbok en hel dag. Jag saknar självförtroendekicken av att klara allt själv. Jag saknar den prestigelösa socialiseringen med nya människor. Människorna som var så öppna och välkomnande och släppte in mig i sina grupper. Socialiseringen som jag kunde lägga på den nivå jag kände för och orkade just för tillfället. Jag saknar att knappt ha några förpliktelser, inte ens någon sommarprestationsångest. Jag saknar att simma och klättra genom grottan i Semuc Champey. Jag saknar friheten. Jag saknar att kunna leva så mycket i nuet.

En plats att stanna en dag extra på

Vilodag

Att åka gummiring i Semuc Champey

En direkt vänskapsklick som nu bor alldeles för långt bort
Jag saknar så mycket att jag får lite ont i magen.

1 kommentar:

Braindumps sa...

Nice post and your photos is very beautiful and awesome and your blog is fantastic. i like this post thanks for sharing this blog post.